Istun paraikaa junassa matkalla Rovaniemelle lepyttelemään erästä, erityistä neitiä J Matkustan ensimmäistä kertaa ilman koiraa eikä olo ole ollut kyllä koskaan näin yksinäinen. Otto matkaakin paraikaa äidin autossa kohti Tamperetta missä näemme sitten sunnuntai iltana taas. Mutta kyseessä on Tiinan seikkaulun alku. Omat tavarat on kuopiosta pakattu jo äitin autoon ja ne matkaa säilöön Tampereelle. Tärkeimmät minulla on toki mukana junassa. Rovaniemen jälkeen suuntaan Tampereelle josta joulun vieton jälkeen 29.12 aamulla lähtö Helsinkiin. Sieltä starttaa Lufthansan kone kohti Frankfurttia jossa vaihto Stuttgartin koneeseen. Stuttgartista sitten Weil der Stadiin tapaamaan tulevaa au pair perhettän jossa tulen viettämään myöhemmin ainakin puoli vuotta!!! Nyt tarkoitus on viettää uusi vuosi siellä, poiketen Ranskan ja/tai Sveitsinkin puolella, ja kymmennen päivän jälkeen palata Suomen kamaralle ja edelleen Kuopioon suorittamaan leikkaussali harjoittelua KYS:in kakkos lekuriin. Ei mitään hajua mitä ajatella koko touhusta, suuri into kun olisi lääkikseen päästä. Tästä saatte syyttää edellisen harjoittelun ohjaajaa. Minusta kuulemma tulisi hyvä hoitaja, tai sitten ei, kun olen liian fiksu alalle. No, lähdetän sitten kokeilemaan onnea toisaalla. Ensin pitää toki päästä sisään lääkikseen.

Viime yön valvoi tosiaan pakatessa. Parin tunnun yö unien jälkeen tässä on nyt vedetty vähän energiajuomaa ja pari kofeiini tablettia. Kaitsu tulee sitten elvyttään jos jotain sattuu!! Vai mitä Kai? Ideanahan olis 7 tunnin junamatkal saada edes vähän luettua J Mutta kun glykosaminoglykaanit ovat niin mielenkiintoisia että ihan taju meinaa lukiessa lähtee.. kirjaimellisesti.

Ja jännittää ihan perkeleesti!! Ulkomailla asuminen on ollu minun yksi hartaimmista haaveista ikinä, sitten lääkiksen lisäksi. Ja nyt minä oon ihan oikeasti lähdössä!! Perhehän on puoliksi amerikkalainen  joten enkulla pärjään loistavasti siinä ei ongelmia. Mutta ei sitä nyt joka päivä matkusteta ulkomaille tuntemattomien perheeseen asuun. Onneksi äiti tulee nyt pikku visiitille mukaan <3

Pirhana. Juna on sitten jo 20min myöhässä. Oulussa odottaa vaihto ja pihalla on HITOSTI pakkasta. Kuulokkeis kaikaa Sunrise Avenue J Niin ja jonkun kisu karkas junan alle..

Välillä innostun niin että kiljun pään sisällä niin että kuulo menee, ja välillä innostus on niin hirvee et sitä ihan lamaantuu. On ollu muuteski aikas outo vuosi. Ensin koettiin sotalesken rooli. Sitte erottii kokonaan. Sitten löyty postimyynnistä maailman ihaninman muari, Maria kämppiksen. Sit piti hakee napalävistys ja ens maanantaina rustoläväri korvaa. Tatuointi ja laskuvarjohyppy suunnitteilla  kuten myös toiveissa ammatin vaihdos.Niin ja muutettukin on.  No, ei ole ainakaan tylsää ollu J Emmi onkin pitäny huolen viikonloppu seurasta. Voin sanoo et jorattu ON. Treellä olen huonosti päässy käymään joten kaikille sinne tiedoks että on IKÄVÄ! Tuke miehelliekin syntyy mini-me pikku veikka ennen uutta vuotta. Erikoista tässä joulussa on että joululahjoja ei ainakaan tarvi jännittää niitä kun ei enää tule. Tiina sai rahaa etukäteen ja osti kolme mustavalkosta kirjaa täynnä tekstii!!

No mut nyt musat pois ja Galenos syliin. Ainakin voin leikkiä lukevani sitä niin tuo viereinen pimu pitää minua hiton fiksuna :P Mussutan täs äitin tuomii After Eightejä. Saa nähä pitääkö tällä kertaa änkee vessaan kaikkine laukkuineni J

ps. muistan nuorena kirjoittaneeni päiväkirjaa. Sitä on kiva lukee näin aikuisena kun se on niin hiton kevyttä lukemista. 1999 Rakas päiväkirja. Käytiin teatterissa tänään piste. 2001 Rakaspäiväkirja, mä oon ihastunu. J joten ei turhii odotuksii. Niitä ei tosin tämän viestin jälkeen varmasti tullut, kuhan jauhan suklaata ja sit paskaa...

Tähän päättää Tiina (alias sapattinakki)

Ikä 21v (01.03.1989) Nainen (todistetusti!!)

Syntyny ja asunu 19vuotta Tampereella josta siirtyny Kuopioon opiskeleen bioanalytiikkaa 09.01.2009. Koki labra puolen tylsäks ja pääsi tokalla haulla kätilöks 15.09.2009. Nyt todennut ettei sairaanhoitajan työ/koulutus anna riittävästi haastetta ja aikoo hakea ensi haussa lääkikseen. Kuopioon.

Asuu yhdessä Otto Heelerin kanssa (alias Trinkero) ja kauniin Maria neidin siis kämppiksen kanssa (alias postimyynti vaemo). Tähän joukkoon liittyy tammikuussa rokkaava Roosa (alias Unknown!!)

Perheeseen kuuluu eronneet isä ja äiti sekä isoveli Markku ja pikkuveli Ville (joka on semmoset 20cm pitempi että se siitä pienestä..)  Molemmil veljil coolit tyttöystävät Elli ja Piia J Että hei vain teilleki!!

Niin ja paino.. 56kg?

Muuten en itteeni sit kuvailekaan. Päätelkää ite. Tutut tietää oudoksi ja karttaa minkä pystyy. Aina myöhässä. Siinä ne tärkeimmät.

Öit.

pps. mitä hittoa meinaa alias? selvennä kaitsu!